مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی علوفه سورگوم با pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی علوفه سورگوم با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی علوفه سورگوم با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
به منظور ارزیابی اثرات منابع مختلف نیتروژن، بر خصوصیات کیفی سورگوم علوفه ای، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهرکرد در سال 1389 اجرا شد. تیمارهای کوددهی شامل کود اوره، گاوی و تلفیقی به همراه شاهد (عدم مصرف کود) در این آزمایش مورد مطالعه قرار گرفتند. صفات مورد مطالعه شامل عملکرد ماده خشک، غلظت و جذب عناصر معدنی (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) و میزان و عملکرد پروتئین بودند. نتایج نشان داد که تمام صفات اندازه گیری در آزمایش به جز غلظت پتاسیم اندام های هوایی به طور معنی داری تحت تأثیر کوددهی قرار گرفتند. استفاده از کود تلفیقی بالاترین عملکرد ماده خشک را به خود اختصاص داد که از لحاظ آماری اختلاف معنی داری با کاربرد جداگانه کودهای اوره و گاوی داشت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0